Jdi na obsah Jdi na menu
 


 
 
Připomínky a komentáře ke stránkám, vaše dotazy k pečení....
 
 
 
 

Komentáře

Přehled komentářů

kostky jsou vrženy :o)))

(DonaMilos, 25. 11. 2010 22:54)

Ivo, ještě jednou mooooooooooooooc díky za bezva povídání a tipy na pekárny - už jsem se rozhodla - vybrala jsem ETA Duplica a koupila jsem ji na Aukru za 2355,- Kč včetně dopravy (99,- Kč), takže super cena 2.256,- Kč za samotnou pekárnu. Hrozně moc se těším, až ji budu moct vyzkoušet. Máš mě na svědomí, protože sedím přilepená k počítači a studuju tvoje stránky - místo abych se léčila :o)) ale věřím, že mi všechny ty tvoje rady, zkušenosti a recepty doplní baterky stejně (nebo lépe) než kdybych ležela v pelechu a vzdychala :o))) Dík za všechno, Míla

S.O.S.

(DonaMilos, 24. 11. 2010 22:17)

Ahoj Ivo, Maxík a jeho páníček vymysleli, že ty kupované chleby za moc nestojí, takže by mohl Ježíšek přinést pekárnu - nějak se ztrácím ve všech recenzích, tak jsem vyhledala Tvoje stránky (občas se vyskytne fotka na Vemínkách i na Štírkách, takže Tě beru jako odborníka i v tého oblasti) - to není lichotka - to je FAKT :o)) Prosím, prosím, poraď jakou pekárnu koupit - asi nepoběží každý den, jsme doma jen dva + Max, na chalupě se občas vyskytuje i syn s rodinou, takže připravím i sladký - oni si to zatím můžou dovolit :o))) ale hlavně mi jde o chleba - koupím pulku, sama ho nejím a než ho manžel stačí spotřebovat, je nepoživatelný :o))) takže ho střádám pro adoptivního dědu pro králiky a slepice a koupím nový - a tak se to pořád opakuje :o)) Dík předem

re: pochvaly

(Iva - Pekárnománie, 21. 11. 2010 12:40)

Moc vám všem děkuju, vaše pochvaly (a spokojené komentáře pod recepty) mě "postrkují" pořád dál :-)

Díky!

re: srdíčka a motýlci

(Iva - Pekárnománie, 21. 11. 2010 12:38)

Dobrý den, Alice, plát těsta je nejprve potřen máslem (aby se pak při pečení oddělovaly vrstvy), pak posypán obyčejným nebo vanilkovým cukrem a skořicí....můžete ale místo ní použít třeba kakao.
Slaninu a sýr - nevím, spíš bych to rozválené slané těsto po potření tukem sypla drceným kmínem...nebo sekanou zelenou natí....vlastně i ta slanina, krájená nadrobounko, by nebyla marná :-))
Vykoušejte a pochlubte se, budu ráda ;-)
A děkuju za pochvalu stránek!

Taky pochvala

(RoMa72, 21. 11. 2010 12:36)

Vaše stránky jsou parádní a jako chlap ocenuji i dodatky viz Sladěnka moje ucho tohle slovo slyšelo poprvé v životě díky za inspiraci

narozeniny 21.11.

(Liba, 20. 11. 2010 21:55)

Vše nej k Tvým narozeninám a ještě mnohem víc z celého srdce přeje Liba.
ps:Ať tě inspirace neopouští,stránky jsou fakt dobrý!

pochvala

(Rinogana, 20. 11. 2010 18:23)

Dobrý den, Vaše stránky, recepty, rady a další jsou prostě skvělé. Moc se mi líbí a ráda se sem vracím. Děkuji.

srdíčka a motýlci

(Alice, 20. 11. 2010 16:42)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím sypete ve fotopostupu srdíčka a motýlky. Nikde jsem to nenašla. A ještě jestli se to nedá naplnit třeba slaninou a sýrem. Děkuji, máte skvělé stránky

super nápad

(Irena, 9. 11. 2010 13:12)

Ahoj Ivuško,mockrát díky za návod na ruční motání kaiserek!!!Jde to skvěle a jedna je jak druhá a zachovají krásný tvar i po upečení,což se mi s raženkou nevedlo.Takže díky a těším se na další tvoje skvělé nápady. Irča-patek

re: návrh

(Iva - Pekárnománie, 2. 11. 2010 6:30)

:-)) synku, mrkni (a nejen ty) v Menu do kapitolky Rady a zkušenosti.......tam najdete vše. A na to, co nenajdete, se můžete zeptat i v Diskuzi, do které můžete vstoupit přímo na hlavní stránce :-)
Odpovím velice ráda a nové pekařce přeju, ať jí to dobře kyne!!!

Návrh

(Dadam, 2. 11. 2010 0:08)

Ahoj,
tady tvůj nejmilejší synáčik :-) Spolužákova mamka dostala pekárnu, tak jsem jí po spolužákovi poslal tvoje stránky (dostane je někdy ke konci týdne). Když jsem se na ně díval, tak mě napadlo, že by se v menu mohla hodit položka "začínáme", nebo nějak tak - takový soupis rad do začátku (hlavně třeba kterým chlebem začít). No a protože bych na to do zítřejšího rána zapomněl, píšu ti to sem :-)

cop

(ercicka, 31. 10. 2010 19:10)

aha, to som myslela, hladala som ho v postupoch, nevedela som, ze v albumoch mas este postupy ;o) zapamätasm si, dik

re: cop

(Iva - Pekárnománie, 31. 10. 2010 12:28)

Ahoj Eri, postup je ve fotoalbu - Postupy a pomůcky na pečení....http://www.primapekarna.estranky.cz/fotoalbum/postupy-a-pomucky-na-peceni/orechovy-cop
Ať se ti podaří! :-))

cop

(ercicka, 31. 10. 2010 7:49)

Ivi, preco tu nemas postup na ten orechovy cop??? :o( alebo ho len neviem najst?
prajem peknu nedelu :o)

...

(Bohunka, 18. 10. 2010 19:02)

připomínek.. to je tak, když dělám víc věcí najednou :-((

pár přimomínek a proseb..

(Bohunka, 18. 10. 2010 19:00)

Ivi, chval tu bylo řečeno hodně, těžko dodat něco dalšího, jen se mohu pod to všechno podepsat, ale mám pár proseb. Když vymýšlíš tak skvělé pečení, zda bys vymyslela nějaké dráty, kterými bys ty dobroty také tlačila k nám :-))
A neuvažuješ nad dalšími stránkami? Máš hodně dalších skvělých receptů a návodů nejen k pekárně.. Tedy aspoň u nás se zaplnila špajzka a lednička různými dobrotami po té, co jsme spolu začaly kamarádit. Díky díky díky, Ivi ;-)

re: omládek

(Iva - Pekárnománie, 18. 10. 2010 7:06)

:-) děkuji....omládek je jeden z kvásků, používá se při výrobě bílého pečiva a opravdu hodně pomáhá při kynutí těsta. Máme vyzkoušeno, že totéž těsto je při použití omládku více nakynuté, než při zadělání těsta na záraz (tzn. v pekárně, všechny suroviny vložíme najednou a použijeme program Těsto).
Recept a povídání o omládku najdete vlevo v Menu, pod Kvásky....
Vyzkoušejte, uvidíte :-)))

omládek

(ast, 17. 10. 2010 22:08)

Moc pěkné stránky, spousta výborných receptů, jen si pořád lámu hlavu s tím, čemu se asi tak říká omládek? To opravdu nevím...

To se mi líbí.

(Vendy, 12. 10. 2010 16:13)

Děkuji za úžasné recepty. Některé jsem už vyzkoušela.
Prostě PARÁDA!

:-))

(Iva - Pekárnománie, 17. 8. 2010 6:31)

Děkuju, vám všem...vaše kladné ohlasy mě inspirují a postrkují dále :-)
Ať vám to kyne!!! :-)))



 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA