Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srdíčka z vajíčka

14. 1. 2012
 
Suroviny: vejce, tvrdý kartoun, popř.kousek pečícího papíru, kus gumy (nebo 2 gumičky do vlasů), silnější dřevěná pletací jehlice nebo i čínská hůlka
 
Postup: vejce uvaříme klasicky natvrdo, ještě horké oloupeme, vložíme do přeloženého kartounu, "vystlaného"  pečícím papírem.srdicka.jpg
Svrchu přiložíme pletací jehlici a gumičkou podle fotky kartou na obou stranách pevně stáhneme a uložíme do lednice.
 
Asi za 15-30 minut vejce uvolníme a přežízneme buď napůl nebo nakrájíme na plátky.
 
 
(Inspirace z kuharka.ru)
 
 
        
 

Náhledy fotografií ze složky Srdíčka z vajíčka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA